6970905720 Σουλίου 14Α, Πύργος info@anakainiseis-alametis.gr
Search Close
hero image
 
 
 
ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ
ΑΛΑΜΕΤΗΣ ΘΑΝΟΣ | Ανακαινίσεις Κτιρίων Πύργος Ηλείας
 
Η Πατητή Τσιμεντοκονία αποτελεί μια σύγχρονη λύση τόσο για οικίες όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Πρόκειται για μία μοντέρνα επιλογή με την οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε μίνιμαλ αλλά και ιδιαίτερης αισθητικά χώρους. 

Είναι μία εύκολη, γρήγορη και οικονομική λύση ανακαίνισης που μπορεί να εφαρμοστεί σε δάπεδα, τοίχους και οροφές. Μπορεί να απογειώσει την αισθητική του χώρου σας, ενώ παράλληλα στεγανοποιεί και προστατεύει κάθε επιφάνεια που θα εφαρμοστεί. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 
 
  Μεγάλες αντοχές στην χάραξη  
  Υψηλή αντοχή στη χρήση  
  Τέλεια αδιαβροχοποίηση  
  Ποικιλία χρωμάτων  
  Γρήγορη εφαρμογή  
  Εύκολο στον καθαρισμό και τη συντήρηση  
   
 
 
Η επιχείρησή μας “ΑΛΑΜΕΤΗΣ ΘΑΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στον Πύργο Ηλείας, είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε εργασία με πατητή τσιμεντοκονία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας προκειμένου να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
 
Σύγχρονες Λύσεις
Παρακολουθώντας όλες τις νέες τάσεις της διακόσμησης μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις που θα κάνουν τον χώρο σας κομψό και λειτουργικό.
  Σύγχρονες Λύσεις
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία πατητής τσιμενοκονίας επιθυμείτε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο εξυπηρετώντας άμεσα τον Πύργο, όλα τα Ελληνικά νησιά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να τον μελετήσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη τον Πύργο, τα Ελληνικά νησιά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.