6970905720 Σουλίου 14Α, Πύργος info@anakainiseis-alametis.gr
Search Close
hero image
 
 
 
ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ
ΑΛΑΜΕΤΗΣ ΘΑΝΟΣ | Ανακαινίσεις Κτιρίων Πύργος Ηλείας
 
Προστατέψτε το κτίριό σας, με σύγχρονες επιλογές που θα απομονώσουν υγρασία, ψύχος και υψηλές θερμοκρασίες, εφαρμόζοντας την κατάλληλη εξειδικευμένη λύση για κάθε περίπτωση.

Η επιχείρησή μας “ΑΛΑΜΕΤΗΣ ΘΑΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στον Πύργο Ηλείας, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία καθώς και την απαιτούμενη τεχνογνωσία, μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας κάθε είδους μόνωση που θα προστατεύει το χώρο σας όλες τις εποχές του χρόνου αλλά και για πολλά χρόνια.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο μας, παρακολουθώντας όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο της μόνωσης αλλά και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και δοκιμασμένα υλικά μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε είδους μόνωση στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
   
  ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ &  ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ
 
  Ένας από τους πιο σημαντικότερους παράγοντες για να διατηρούμε το σπίτι μας ζεστό την περίοδο του χειμώνα είναι η σωστή εξωτερική θερμομόνωση και η θερμοπρόσοψη. Η εξοικονόμηση ενέργειας μέσω της θερμομόνωσης και της θερμοπρόσοψης των κατοικιών, συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της διαβίωσης και τη μείωση των δαπανών για κάθε νοικοκυριό.

Σας προσφέρουμε ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις με εγγύηση των εργασιών μας. Για όλες τις μονώσεις χρησιμοποιούμε υλικά υψηλών προδιαγραφών και συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα. 
   
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να τον μελετήσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη τον Πύργο, τα Ελληνικά νησιά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.