6970905720 Σουλίου 14Α, Πύργος info@anakainiseis-alametis.gr
Search Close
hero image
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ
ΑΛΑΜΕΤΗΣ ΘΑΝΟΣ | Ανακαινίσεις Κτιρίων Πύργος Ηλείας
 
Οι γυψοσανίδες στην εποχή μας κυριαρχούν στο χώρο των ανακαινίσεων των καταστημάτων καθώς και στη διαμόρφωση εργασιακών χώρων λόγω της ταχύτητας και της ευελιξίας εφαρμογής του υλικού στις σύγχρονες δομικές απαιτήσεις.

Η επιχείρησή μας “ΑΛΑΜΕΤΗΣ ΘΑΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στον Πύργο Ηλείας, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδες επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
  Οροφές - Ψευδοροφές
  Κρυφός Φωτισμός
  Γύψινες Διακοσμήσεις
  Γύψινα Χωρίσματα
  Επενδύσεις Τζακιών
  Ειδικές Κατασκευές
   
   
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλύει τις απαιτήσεις κάθε έργου και σας διασφαλίζει άρτιο σχεδιασμό, λειτουργικότητα, ποιότητα και ταχύτατη εξυπηρέτηση. 

Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε έργο γυψοσανίδας και γύψινες διακοσμήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά και τις πιο σύγχρονες τεχνικές.
 
 
 
 
 
 
 
Οι κατασκευές γυψοσανίδας που προσφέρουμε
πληρούν υψηλές προδιαγραφές και δίνουν λύσεις στις πιο απαιτητικές προσδοκίες σας. Λειτουργούμε πάντα σε άξονα συνεργασίας με τον πελάτη και το διακοσμητή ή τον αρχιτέκτονα έτσι, ώστε, οι κατασκευές μας να αγγίζουν την τελειότητα.
 
Μέσα από μια πληθώρα έργων και ευχαριστημένων πελατών, σας προσκαλούμε να μας καλέσετε στο χώρο σας, ώστε να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να εξετάσουμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδες επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να τον μελετήσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη τον Πύργο, τα Ελληνικά νησιά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.