6970905720 Σουλίου 14Α, Πύργος info@anakainiseis-alametis.gr
Search Close
 
 
 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ & ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ
ΑΛΑΜΕΤΗΣ ΘΑΝΟΣ | Ανακαινίσεις Κτιρίων Πύργος Ηλείας
 
Η επιχείρησή μας “ΑΛΑΜΕΤΗΣ ΘΑΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στον Πύργο Ηλείας, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο των ελαιοχρωματισμών είναι σε θέση να σας προτείνει όμορφες και μοντέρνες ιδέες για το βάψιμο της οικίας αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό μπορούμε να αναλάβουμε το βάψιμο ολόκληρου του σπιτιού σας ή και ενός δωματίου, καθώς και το βάψιμο γραφείων, καταστημάτων, ξενοδοχείων και κάθε επαγγελματικού χώρου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΒΑΦΟΥΜΕ
 
 
  Οικίες - Εξοχικά
  Καταστήματα
  Ξενοδοχεία
  Καφετέριες
  Δημόσια Κτίρια
...και οποιοδήποτε άλλο κτίριο επιθυμείτε στον Πύργο, σε όλα τα Ελληνικά νησιά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
   
   
  Μέσα από μία τεράστια γκάμα χρωμάτων, με την βοήθειά μας και την συμβουλευτική μας άποψη, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα ή τους συνδυασμούς χρωμάτων που επιθυμείτε για τον χώρο σας.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φανταστείτε την ατμόσφαιρα που θέλετε να έχει ο χώρος σας και να μας την περιγράψετε. Σκοπός μας είναι να έχετε ένα φρεσκοβαμμένο και μοναδικό χώρο για πολλά χρόνια.
 
 
 
 
 
 
 
Τοποθέτηση Ταπετσαριών
Παράλληλα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει την σωστή τοποθέτηση ταπετσαρίας στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
Τοποθέτηση Ταπετσαριών
Στόχος της επιχείρησής μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η εξέλιξη μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να τον μελετήσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη τον Πύργο, τα Ελληνικά νησιά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.