6970905720 Σουλίου 14Α, Πύργος info@anakainiseis-alametis.gr
Search Close
hero image
 
 
 
ΑΛΑΜΕΤΗΣ ΘΑΝΟΣ
Ανακαινίσεις Κτιρίων Πύργος Ηλείας - Ελαιοχρωματισμοί - Μονώσεις Κτιρίων - Πατητή Τσιμεντοκονία
 
H επιχείρησή μας “ΑΛΑΜΕΤΗΣ ΘΑΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στον Πύργο Ηλείας, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 10 χρόνια στις ανακαινίσεις κτιρίων παρέχοντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στον Πύργο, σε όλα τα Ελληνικά νησιά καθώς και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας ελαιοχρωματισμούς, τοποθέτηση ταπετσαριών, κατασκευές γυψοσανίδας και εργασίες πατητής τσιμενοτκονίας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
Παράλληλα, παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις στο χώρο και τα νέα προϊόντα, μπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο αποτελεσματική λύση για την μόνωση του κτιρίου σας.

Ολοκληρωμένες & ποιοτικές λύσεις!

Συνεργαζόμενοι με κάθε είδους τεχνίτη, μπορούμε να αναλάβουμε την ολοκληρωτική ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
 
 
Με φαντασία και μεράκι μπορουμε να σας προτείνουμε τα ιδανικά χρώματα για τον χώρο σας αλλά και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδα επιθυμείτε.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε έργο μάς αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας προσφέροντας ένα άψογο ποιοτικά και αισθητικά αποτέλεσμα, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Όλα τα έργα μας ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητά τους, την απαράμιλλη αισθητική τους καθώς και για την μοναδική λειτουργικότητα που προσφέρουν στο χώρο σας.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να τον μελετήσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη τον Πύργο, τα Ελληνικά νησιά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.