6970905720 Σουλίου 14Α, Πύργος info@anakainiseis-alametis.gr
Search Close
hero image
 
 
 
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
ΑΛΑΜΕΤΗΣ ΘΑΝΟΣ | Ανακαινίσεις Κτιρίων Πύργος Ηλείας
 
Η ανακαίνιση ενός σπιτιού ή ενός επαγγελματικού χώρου σημαίνει ανανέωση και ένα νέο ξεκίνημα που έχει άμεση σχέση με την ζωή μας. Μπορεί η διαδικασία να σας φαίνεται επίπονη και κοστοβόρα αλλά όχι εάν επιλέξετε τον σωστό τεχνίτη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ιδανικές λύσεις για την σωστή αξιοποίηση των χρημάτων σας και ορθή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων ώστε να έχετε ένα χώρο στα γούστα σας και στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Η επιχείρησή μας “ΑΛΑΜΕΤΗΣ ΘΑΝΟΣ ” η οποία βρίσκεται στον Πύργο Ηλείας, διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, μπορεί να αναλάβει την άμεση ανακαίνιση του κτιρίου σας προσφέροντάς σας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις για ανακαινίσεις με το κλειδί στο χέρι.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ
& ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μελετάμε σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το όνειρό σας. Μαζί σχεδιάζουμε και υλοποιούμε βήμα-βήμα την ανακαίνιση του χώρου σας. Παράλληλα, διαθέτουμε και το κατάλληλο τεχνικό δυναμικό για τυχόν επισκευές που θέλετε να γίνουν.
 
 
 
 
   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
  Ελαιοχρωματισμούς
  Τεχνοτροπίες
  Γυψοσανίδες
  Επενδύσεις Πέτρας
  Κατασκευές Τζακιών
  Χτισίματα - Σοβατίσματα
  Κεραμοσκεπές
  Τοποθετήσεις Πλακιδίων
  Μονώσεις Κτιρίων
  Αλουμινοκατασκευές
  Σιδηροκατασκευές
  Υδραυλικές Εργασίες
  Ηλεκτρολογικές Εργασίες
  οποθέτηση Laminate
  Τέντες
  Μερεμέτια
   
  ...αλλά και οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε για την ανακαίνιση του χώρου σας
 
 
 
 
 
 
 
Οι έμπειροι τεχνίτες μας 
είναι στην διάθεσή σας και έτοιμοι για να αναλάβουν από το πρώτο μέχρι το τελικό στάδιο την ολική ανακαίνιση ή την αναπαλαίωση του χώρου που εσείς επιθυμείτε, είτε οικιακού είτε επαγγελματικού.
 
Άμεσα και υπεύθυνα είμαστε στη διάθεσή σας για να ακούσουμε με προσοχή τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να σας προτείνουμε αρμοδίως την ιδανική για εσάς λύση για την ανακαίνιση του κτιρίου σας στον Πύργο, σε όλα τα Ελληνικά νησιά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να τον μελετήσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη τον Πύργο, τα Ελληνικά νησιά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.